Scheveningen: ook leuk in de winter!

Bij een bezoekje aan Scheveningen denkt u waarschijnlijk meteen aan zonnen op het strand. Echter heeft deze pittoreske badplaats ook bij mindere temperaturen genoeg leuks te bieden! Boek snel een taxi in Scheveningen en laat u in stijl vervoeren naar deze leuke hotspots in Scheveningen!

Tip 1: Museum Beelden aan Zee

In dit museum bekijkt u de meest prachtige beeldhouwwerken met uitzicht op zee! Laat u verrassen door de steeds wisselende collectie kunstwerken in het fraai ontworpen museumgebouw.

Tip 2: Relaxen in de strandtenten

Ook in de winter is het prima toeven in de vele strandtenten van Scheveningen. Maak eens een heerlijke strandwandeling. Wist u trouwens dat honden en paarden in de winter zijn toegestaan op het strand? Na deze frisse wandeling klopt u, met of zonder viervoeter, aan bij een leuke strandtent om lekker bij een vuurtje op te warmen met een kop chocolademelk.

Tip 3: Sportief de winter door

Bij surfschool Aloha kunt u het hele jaar door terecht voor surflessen. Voor surflessen in de winter hebben ze speciale ‘winterwetsuits’, geen enkele reden om uw surflessen nog langer uit te stellen dus! De haven biedt bescherming tegen de meeste windrichtingen, dus de ideale omstandigheden om veilig te leren surfen! Toch niet zo sportief aangelegd of is surfen in de winter u te koud? Bij Aloha kunt u ook terecht voor een hapje en een drankje.

Tip 4: Lekker ontspannen

Heeft u even genoeg van de kou? Ook voor wellness kunt u terecht in Scheveningen. Ga eens langs bij Health Lab De Pier en ga lekker floaten of geniet van een massage of de sauna, en dit alles met een prachtig uitzicht over Scheveningen.

Kom met de taxi naar Scheveningen

Komt u binnenkort in Scheveningen genieten van een prachtige Scheveningse zonsondergang? Boek dan snel een weekendje Scheveningen en laat u per taxi comfortabel vervoeren naar de leukste locaties!


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *