Op vakantie in eigen tuin

Helaas kunnen de meeste mensen dit jaar niet op vakantie vanwege het coronavirus. Toch is het belangrijk om je rust te nemen, en even niet aan werk te denken. Tover daarom je tuin om tot een waar vakantieoord! Wij geven je enkele handige tips over hoe je dit kunt doen, van een luxe hangmat in de tuin tot veranda verlichting aan een ketting, met onze tips is je tuin in een handomdraai omgetoverd tot een luxe vakantiebestemming!

1. De juiste tuinmeubelen

Op vakantie gaan is voor veel mensen de ultieme vorm van ontspanning. Wil je in eigen tuin lekker kunnen relaxen deze zomer, dan begin je met het aanschaffen van de juiste tuinmeubelen. Je kunt kiezen voor een mooie loungeset, maar wanneer je van je tuin echt een vakantieoord wilt maken, raden we je aan om te kiezen voor unieke meubelen die je ook op je vakantie tegen zou komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe hangmat? Hierin kom je helemaal tot rust!

2. Klassieke verlichting

Veel mensen onderschatten het effect van de juiste verlichting in de tuin. Daarmee creëer je namelijk al snel een echt vakantie-effect. In je tuin kun je lantaarns plaatsen met een mooie klassieke uitstraling, om de oude straatjes en steegjes van je vakantiebestemming na te bootsen. Heb je een veranda? Dan raden we veranda verlichting aan een ketting aan. Die vind je namelijk veel terug in verschillende badplaatsen.

3. De juiste accessoires

Ga je elk jaar naar hetzelfde land op vakantie, maar zit dat er dit jaar niet in? Dan is het een idee om je tuin naar de stijl van dat land in te richten. Hiervoor hoeft je in de meeste gevallen geen grote aanpassingen te maken, maar kun je al heel ver komen met de juiste accessoires. Zo kun je met de kussens in je tuinmeubelen al een bepaalde sfeer oproepen. Ook zorgen beeldjes en andere decoratie in de tuin voor de juiste sfeer. Dit maakt je tuin helemaal af, waardoor het net is alsof je gewoon op vakantie bent!

Categorieën: Ontspanning