De leukste vakantiebestemmingen tijdens de feestdagen

De kerstvakantie staat alweer bijna voor de deur. Nog een paar weken zwoegen en dan kunnen de feestdagen beginnen. Heeft u al plannen gemaakt? Lekker traditioneel met de familie dineren, naar de kerstmarkt of spelletjes doen bij de openhaard? Of wilt u de feestdagen dit jaar op andere wijze doorbrengen? Misschien wel in het buitenland? Wij hebben voor u de leukste vakantiebestemmingen tijdens de feestdagen opgezocht. Of u nu de zon op wilt zoeken of een witte kerst wilt beleven. De mogelijkheden zijn enorm! Lees snel verder en ontdek waar u het beste heen kunt vliegen tijdens de kerstvakantie.

Ontdek de magie van New York

Tijdens de feestdagen staat New York met stip op één als leukste vakantiebestemming. De hele stad wordt versierd en krijgt iets magisch. Nergens op de wereld beleeft u de kerstsfeer meer dan in New York. Ga schaatsen op één van de vele schaatsbanen of bekijk de immense Rockefeller Christmas Tree. Breng uw feestdagen door in New York en u zult een onvergetelijke ervaring beleven.

Laat u betoveren in Disneyland Parijs

In Disneyland Parijs weten ze hoe kerst gevierd moet worden. De Disneyfiguren hebben zich allemaal kerstbest aangekleed, de attracties zijn versierd in kerstsfeer en tijdens de parade ziet u de praalwagens volledig in kerstthema gedecoreerd. Het is zelfs mogelijk om de kerstman te bezoeken! Tijdens de feestdagen beleeft u de magische wereld van Disney zoals u dat nooit eerder deed.

Vlieg naar het zonnige Kaapverdië

Wilt u toch aan de kou ontsnappen en de feestdagen doorbrengen onder de warme zon? De perfecte bestemming hiervoor is Kaapverdië. U maakt kennis met de Afrikaanse cultuur. Neem heerlijk plaats op het strand, terwijl u optimaal geniet van de fijnste temperaturen. Voor iedereen die de kou liever inruilt voor de zon, zijn de Kaapverdische eilanden voor de kust van Senegal een geschikte vakantiebestemming!

Met de taxi naar schiphol

Als u naar het buitenland op vakantie gaat, wilt u natuurlijk zonder zorgen weg kunnen. Neem daarom een taxi van Nijmegen naar schiphol. U hoeft uw auto niet op schiphol te parkeren, wat u onnodige kosten bespaart. U laat u lekker vervoeren terwijl u alvast optimaal in de vakantiebestemming komt. Wat wilt u nog meer?

Laat ons weten wat de vakantiebestemming van uw dromen is tijdens de feestdagen via ons contactformulier.