Kom tot rust of krijg energie

Zoek jij een manier om even helemaal tot rust te komen? Of voel je je juist futloos en wil je wat meer energie? Of heb je last van lichamelijke klachten? Op al deze problemen kan de ayurvedische massage een uitkomst bieden! Een ayurvedische massage gaat volgens eeuwenoude tradities met heerlijke natuurlijke ingrediënten. Je hoeft er bovendien niet eens voor naar een spa. Met de juiste massageoliën geniet je gewoon thuis van een ayurvedische massage. Wij vertellen er alles over.

Wat is ayurveda?

Ayurveda is een traditionele geneeswijze die eeuwen geleden in India is ontstaan. In de ayurveda draait alles om de balans tussen de drie Dosha’s: Pitta, Vata en Kapha. Deze Dosha’s representeren verschillende onderdelen van het lichaam en de geest, en zorgen bij een goede balans voor de juiste verdeling van levensenergie (Prana) door het lichaam. Met een ayurvedische massage breng je de Dosha’s in balans. Heb je bijvoorbeeld te veel Vata? Dan helpt een rustige, voedende massage. Bij een overschot aan Kapha is juist een stimulerende massage nodig. De natuurlijke ingrediënten in de massageoliën die voor een ayurvedische massage te krijgen zijn, zorgen bovendien voor een helende werking op het lichaam.

Ayurvedische massageoliën

De ayurvedische massageoliën worden ook wel taila genoemd. Dit betekent letterlijk sesamolie. Dat komt doordat sesamolie het hoofdingrediënt is voor heel veel verschillende massageoliën. Het heeft als unieke eigenschap dat het diep kan doordringen in het weefsel. In combinatie met andere ingrediënten worden er traditionele massageoliën gemaakt die ieder een ander effect hebben. Zo zijn er speciale oliën voor de botten en gewrichten, spieren, de geestkracht en nog veel meer specifieke onderdelen van het lichaam.

Ervaar de voordelen van de ayurvedische massage

Wil jij zelf alle voordelen ervaren die een ayurvedische massage je kan bieden? Dan raden wij je aan om de juiste ayurvedische massageoliën aan te schaffen en het lekker op je in te laten werken. Deze oliën kun je gewoon online bestellen bij een online webshop voor ayurvedische artikelen. Bestel, en geniet van de voordelen van de ayurvedische massage!

Categorieën: Ontspanning

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *