Bescherm je bagage optimaal

Hou jij ook zo van reizen? Onbezorgd de hele wereld ontdekken? Heel begrijpelijk. Toch biedt reizen vaak ook de nodige stress op. Denk alleen al aan je bagage. Je zult deze immers soms even over moeten dragen aan een reis- of vluchtmaatschappij. Wij gingen op zoek naar oplossingen waarmee je je bagage optimaal kunt beschermen. We vonden zeer creatieve oplossingen en bewezen kwaliteitsproducten zoals een cijferslot met kabel.

Biedt een creatieve oplossing ook de gewenste bescherming?

Toen we op zoek gingen naar verschillende manieren om je bagage de beste veiligheid te bieden, kwamen we zeer diverse oplossingen tegen. Zo is er een heuse trend gaande je eigen bagageriem te maken. Koop een mooi stuk stof of leer, versier deze met kraaltjes, foto’s, bloemetjes of je eigen initialen, en voila; je herkent jouw bagage uit duizenden. Nadeel van deze oplossing is echter wel dat het weinig tot geen bescherming biedt aan je bagage. Een bagageriem is immers snel doorgeknipt. Wil je écht zeker weten dat niemand zomaar jouw koffer openmaakt? Kies dan voor een cijferslot met kabel.

Ontdek de voordelen van een cijferslot met kabel

Een cijferslot met kabel is al jarenlang hét product om spullen optimaal mee te beveiligen. Of het nou gaat om bagage, een laptoptas, een fietsslot of een dagboek. Let wel, er bestaan verschillende kwaliteitsvarianten aan cijfersloten op de markt. Wil je echt zeker weten dat je jouw bagage van de beste veiligheid voorziet? Kies dan voor een TSA gecertificeerd slot. TSA staat voor Transport Security Administration. Deze sloten kunnen op TSA aangesloten luchthavens door veiligheidsagenten gecontroleerd worden met een speciale (loper)sleutel. Zo hoeft jouw cijferslot met kabel niet hardhandig opengebroken te worden!

Ontdek wat een cijferslot met kabel zo stevig maakt

Extra voordeel van een TSA gecertificeerd slot is dat deze optimaal getest en gecontroleerd is. Zowel in materiaal als in gebruiksvriendelijkheid. Het cijferslot is gemaakt van verzwaard zink en gehard staal, de kabel is van zink. Hierdoor is de kabel uiterst flexibel, zodat je zelf je koffer, ondanks de stevige beveiliging, zeer eenvoudig kunt openen en sluiten. Het cijferslot behoeft slechts 3 cijfers. Deze kun je eenvoudig onthouden, zijn gemakkelijk in te voeren en zorgen voor een prima beveiliging voor jouw bagage.

Ga op reis met een cijferslot met kabel

Kortom, als je nog een hoop reizen in de planning hebt staan, raden wij jou aan eerst een TSA gecertificeerd cijferslot met kabel te kopen. Zo kun je pas echt onbezorgd en volledig veilig op reis. Wij zeggen niet voor niets: “Ik ga op vakantie en ik neem mee.. mijn cijferslot met kabel!”