Op vakantie naar de Veluwe met je hond

Wil je graag een keer op vakantie samen met je hond? Kies voor een vakantiehuisje op de Veluwe. Zo hoeven jij en je viervoeter elkaar niet te missen en kun je toch lekker even op vakantie of een weekend weg. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis op de Veluwe kom je tot rust. Je kunt bovendien samen met je hond genieten van de mooie natuur. In de Veluwe heb je de mogelijkheid om heerlijk te wandelen met je hond, genieten van de rust en wilde dieren te spotten. Ontdek de prachtige zoogdieren als edelherten, wilde zwijnen, vossen, ree├źn, moeflons, boommarters en dassen. Tevens zijn er diverse mooie planten te bewonderen zoals klokjesgentiaan, heide, beenbreek en diverse soorten bomen. Ga er even tussenuit en geniet van een prachtige omgeving in de Veluwe samen met de hond.

Kies een huisdiervriendelijk vakantiehuis

Je wilt natuurlijk een ideaal vakantiehuis op de Veluwe waarbij je huisdier welkom is. Zo hoef je je hond niet achter te laten in een asiel of bij een oppas. Neem een kijkje in een van de vakantiehuizen in de Veluwe. Vraag bijvoorbeeld naar het aanbod van Vachome Vakantiehuizen. Kies een geschikt vakantiehuisje in de Veluwe voor jou en je hond. In de diervriendelijke vakantiehuizen hebben jij en je hond alle ruimte en de beschikking over een groot terras met tuin.

Wandelen met de hond op de Veluwe

Ga tijdens je vakantie op de Veluwe op pad met de hond. Maak gebruik van de vele wandelroutes in de Veluwe. Ga bijvoorbeeld naar het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Hier kun je op veel verschillende plekken wilde dieren spotten en mooie planten bekijken. Vanwege vele bedreigde en beschermde dieren mag de hond niet overal loslopen. Er zijn wel speciale plekken waar je hond wel lekker mag loslopen en spelen. Zo zijn er speciale losloopgebieden voor je hond. Volgens Staatsbosbeheer mag je hond op de Veluwe los in de volgende gebieden: Caitwickerzand bij Kootwijk, Speulderbos- en Sprielderbos bij Putten, Het Leesten bij Apeldoorn en Zwolse bos tussen Heerde en Wapenveld.

Interesse in een vakantie op de Veluwe?

Wil je ook even lekker uitwaaien in de Veluwe en genieten van de natuur? Zoek een huisje dat bij je past. Kijk eens naar een comfortabel, rustig en betaalbaar vakantiehuisje bij Vachome op de Veluwe. Vraag ook gelijk welke beschikbaar zijn voor jouw huisdier. Ga voor rust, ontspanning en speelplezier voor een vakantie in de Veluwe met je hond.

Categorie├źn: Vakantiehuis